Que fem a la Xarxa Solidària

Xarxa SolidariaLa Xarxa Solidària treballa durant tot l’any per aconseguir el finançament necessari per dur a terme els projectes proposats pels països amb els que treballem i per difondre la realitat d’aquests amb l’objectiu de sensibilitzar la població. A més del treball d’equip dut a terme durant les reunions mensuals es realitzen tota una sèrie d’activitats diverses durant l’any. Aquestes activitats són la venta de Comerç Just, la participació a la Fira del dibuix a P.D’Aro i la parada de llibres de segona mà per Sant Jordi a Sant Feliu de Guíxols, presentació de l’agenda escolar solidària, la participació a la fira d’entitats de Platja d’Aro i exposicions fotogràfiques de la Xarxa Solidària. Hem de donar les gràcies a les persones que voluntàriament fan possible que aquests actes es duguin a terme, sense elles no seria possible.

Deja un comentario