Category Archives: Menú de inici

Fes-te sòcia/soci !

 

Si vols associar-te amb nosaltres emplena la butlleta, signa-la i fes-la arribar a:

Xarxa Solidària

Centre Cívic de Vilartagues

Plaça Salvador Espriu s/n

17220 Sant Feliu de Guíxols

BUTLLETA

 

Hola a tothom!

Us donem la benvinguda a la nova web de la XARXA SOLIDÀRIA de Sant Feliu de Guíxols ! Estem actualitzant els continguts, però en breu ho tindrem enllestit

 

 

Que fem a la Xarxa Solidària

Xarxa SolidariaLa Xarxa Solidària treballa durant tot l’any per aconseguir el finançament necessari per dur a terme els projectes proposats pels països amb els que treballem i per difondre la realitat d’aquests amb l’objectiu de sensibilitzar la població. A més del treball d’equip dut a terme durant les reunions mensuals es realitzen tota una sèrie d’activitats diverses durant l’any. Aquestes activitats són la venta de Comerç Just, la participació a la Fira del dibuix a P.D’Aro i la parada de llibres de segona mà per Sant Jordi a Sant Feliu de Guíxols, presentació de l’agenda escolar solidària, la participació a la fira d’entitats de Platja d’Aro i exposicions fotogràfiques de la Xarxa Solidària. Hem de donar les gràcies a les persones que voluntàriament fan possible que aquests actes es duguin a terme, sense elles no seria possible.

AGENDA ESCOLAR SOLIDARIA.

Power Point de l’agenda Solidària 2011-2012 Descarrega’l

El projecte  consisteix en una agenda escolar per a sensibilitzar als nens i nenes i com no,  a la comunitat educativa sobre la   Pau i el respecte entre les diferents cultures. Aquesta  agenda va dirigida a alumnes de l’escola primària . Amb els  beneficis de l’agenda es realitzen projectes per al desenvolupament a les  comunitats on treballem.