QUE FEM?

 

Tenim tres línies d’actuació: 

Projectes de cooperació al desenvolupament: Els projectes en els que treballem són proposats per les comunitats. Elles són les que trien les seves prioritats i nosaltres intentem proporcionar les eines necessàries, a les quals no tenen accés, per poder solucionar-les. Una altra condició per a dur a terme els projectes és la implicació i participació directa dels beneficiaris i de la comunitat. 

Promoció de Comerç Just: Oferim productes de qualitat que garanteixen els drets dels treballadors del país productor (salaris dignes, igualtat home-dona, respecte a l’entorn social i natural…) i que permeten el desenvolupament de la població.  

Sensibilització: Organitzem xerrades, exposicions, dossiers educatius… per informar i difondre la situació en la que es troben les comunitats amb les que cooperem. Això, a més a més, permet que la gent conegui la feina que duem a terme i que reflexioni el conjunt de la societat sobre la situació en altres països.

Deja un comentario