PROJECTES A FILIPINES

FILIPINES

Les Filipines estàn formades per més de 7.000 illes. Varen patir moltes invasions de diferents països per tal de governar-les. En aquests moments, Filipines és un país democràtic però encara hi ha crisis com ara la desestabilització del govern oficial, els escàndols entre la gent d’autoritat, deutes creixents tant a nivell local com internacional, falta de treball, abusos sexuals i físics a menors.

 

CALOOCAN

Projecte_ Adequació del centre per a la mainada més desfavorida del Caloocan.

Asociació:  Carmelite Sisters of Charity – Vedruna 

Descripció: L’escola també va anar creixent. Actualment hi ha uns 60 nens i nenes que es preparen per accedir a la primària. Hi ha dos nivells, a l’incial hi ha 25 alumnes i al segon 35. Les famílies de l’alumnat contribueixen amb la mà d’obra o amb el que poden (fent fires, venent productes, netejant…) els que no poden contribuir econòmicament.  Les males condicions climatològiques de la zona, la mala qualitat dels materials i els anys de construcció fan que contínuament s’hagin de fer reformes al centre

RENIBOWN

Projecte_ Creació d’una cooperativa local per  millorar la desnutrició i la pobresa dels indigenes Manobo a Renibown.

Asociació:  Carmelite Sisters of Charity – Vedruna 

Descripció: La situació econòmica i per tant de salut i alimentació a Renibon es molt precària. El fet d’estar tan allunyats i de quedar-se aïllats durant l’època de pluges empitjora la situació. La desnutrició i pobresa son comunes a totes les famílies que resideixen a la zona. Amb aquest projecte es vol millorar la condició de vida d’aquesta població.Projecte_ Creació d’una cooperativa local per  millorar la desnutrició i la pobresa dels indigenes Manobo a Renibown.

TAGAYTHAY

Projecte_ Enfortiment del desenvolupament integral i la qualitat de vida de 16 menors abandonats per les seves famílies.

Asociació:  Carmelite Sisters of Charity – Vedruna 

Descripció: Creiem que mitjançant aquest projecte els nens desfavorits i/o orfes podran desenvolupar un aprenentatge integral com a persones així com millorar la seva qualitat de vida. D’aquest projecte se’n derivaran l’accés a les eines i els mitjans per tal d’aconseguir un desenvolupament integral així com una cura al seu trauma psico-emocional degut a les seqüeles produïdes per les seves experiències traumàtiques fet que facilitarà la reconciliació familiar i la integració social. Tot això farà augmentar l’aprenentatge escolar i les competències dels nens i les nenes augmentant la seva participació en el procés educatiu i en les activitats comunitàries. També els facilitarà el desenvolupament dels seus potencials innats i les seves capacitats aconseguint arribar a ser individus responsables i independents.

Deja un comentario