Hola a tothom!

Us donem la benvinguda a la nova web de la XARXA SOLIDÀRIA de Sant Feliu de Guíxols ! Podeu estar informats de tot allò que esdevé respecte al món de la cooperació, podent participar amb nosaltres en diversos projectes que realitzem en diferents parts del món.

 

QUI SOM?

 

Estem treballant dins l’àmbit de Sant Feliu de Guíxols com a grup organitzat des del 1996. El 1999 es funda la Xarxa Solidària i el 2002 ens constituïm com a ONG.

Com a associació ens mou la solidaritat amb zones empobrides per ajudar a aturar l’abisme que ens separa. Nosaltres treballem per aquest objectiu i vetllem perquè la societat hi participi. 

En els seus orígens la Xarxa Solidària estava formada únicament per persones residents a la localitat de Sant Feliu de Guíxols. Avui en dia ens enorgulleix poder dir que una gran quantitat de voluntaris/es i cooperants son d’altres localitats. Aquesta pluralitat ens ha ajudat a créixer i a enriquir-nos gràcies a les diferents perspectives de treball i a la major possibilitat de difusió. 

Aquest enriquiment ha fet que la Xarxa Solidària creixi donant així un pas endavant i la major prova d’aquest creixement ha estat l’ampliació de la nostra àrea de treball. Actualment tenim la gran satisfacció de treballar amb El Salvador, Equador, Moçambic, Filipines i Catalunya.

 

Fes-te sòcia/soci !

 

Si vols associar-te amb nosaltres emplena la butlleta, signa-la i fes-la arribar a:

Xarxa Solidària

Centre Cívic de Vilartagues

Plaça Salvador Espriu s/n

17220 Sant Feliu de Guíxols

BUTLLETA

 

Que fem a la Xarxa Solidària

Xarxa SolidariaLa Xarxa Solidària treballa durant tot l’any per aconseguir el finançament necessari per dur a terme els projectes proposats pels països amb els que treballem i per difondre la realitat d’aquests amb l’objectiu de sensibilitzar la població. A més del treball d’equip dut a terme durant les reunions mensuals es realitzen tota una sèrie d’activitats diverses durant l’any. Aquestes activitats són la venta de Comerç Just, la participació a la Fira del dibuix a P.D’Aro i la parada de llibres de segona mà per Sant Jordi a Sant Feliu de Guíxols, presentació de l’agenda escolar solidària, la participació a la fira d’entitats de Platja d’Aro i exposicions fotogràfiques de la Xarxa Solidària. Hem de donar les gràcies a les persones que voluntàriament fan possible que aquests actes es duguin a terme, sense elles no seria possible.

Deja un comentario